Menu

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

За да осигурим релаксиращо и приятно изживяване в ThaimOut, ние отговорихме на някои от въпросите, които гостите на нашето студио често задават. Тази информация ще ви помогне да се подготвите за предстоящото ви посещение.

Най-добрият начин да направите резервация е да ни се обадите директно или да ни изпратите съобщение в WhatsApp или Viber на:

Ако искате да резервирате масаж за същия ден, това е най-добрият начин да се свържете с нас. Можете също да резервирате чрез нашия уебсайт, но моля, оставете телефонен номер, с който можем да се свържем, за да потвърдим резервацията ви или да предложим алтернативен времеви интервал.

С уважение ви молим да ни дадете минимум 24 часа предизвестие, ако трябва да отмените своя час. Изисква се 48-часово предизвестие за пакетни услуги или групова резервация.

Посетете ни или ни се обадете. Ще ви покажем света на тайландската релаксация и медитация.

Работното време на ThaimOut е:

понеделник-неделя

11:00 – 21:00 ч.

Разполагаме с двойна стая-стая, в която е възможно двойки и приятели да получат масаж едновременно. Когато резервирате час, моля, посочете, че искате да резервирате двойна стая.

При нас НЯМА НИКАКВИ очаквания или изисквания по отношение на оставянето на бакшиш след тайландски масаж. Ако сте доволни от масажа и искате да оставите бакшиш, можете да го дадете на масажиста или да го оставите на рецепцията.

Добър начин да опишете тайландския масаж е като си представите, че някой подрежда тялото ви в различни йога пози. Специалистът по масаж движи тялото на клиента през различни пози и разтягания. Терапевтът може да използва ръцете, коленете, краката или стъпалата си по време на масажа. Традиционният тайландски масаж се извършва върху матрак на пода и клиентът носи облекло, предоставено от студиото.

Тайландският масаж е известен с многобройните си ползи за здравето, включително:
 • облекчаване на стреса
 • повишаване на енергията
 • повишена мобилност
 • облекчаване на главоболие
 • мускулна релаксация
 • подобрена циркулация на кръвта и лимфата
 • и много други.

Опитайте се да пристигнете 5 минути преди масажа. Ще ви настаним на рецепцията, за да можете да се отпуснете и да изпиете чаша специален тайландски чай. Този малък ритуал ще ви помогне да се подготвите за масажа.

Да! Моля, съобщавайте за всякакви наранявания, операции или медицински състояния преди масажа. Разчитаме на вас да ни информирате за всички здравословни състояния, които могат да повлияят на вашето масажно лечение. Можете да посочите желаното ниво на натиск по време на масажа. Терапевтът ще извършва само процедури, които по никакъв начин не са вредни за вашето здраве.

По време на масаж много хора избират да се успокоят, да затворят очи, да се отпуснат и да се насладят на преживяването. Въпреки това, има моменти, когато е изключително важно да осигурите обратна връзка по време на масажа. Моля, говорете с терапевта, в случай че почувствате силна болка, приложеният натиск е неудобен, имате нараняване, за което трябва да съобщите, почувствате студ, имате нужда от малко вода или искате да отидете до тоалетната. Можете да обясните на кои части от тялото искате да бъде обърнато специално внимание.

За традиционен тайландски масаж ние ще ви предоставим свободни горнище и долнище. За всеки от масажите, при които се използва масло, ще се съблечете по бельо и ние можем да ви предоставим чифт бельо за еднократна употреба.

Можете да вземете душ след масажа, въпреки че препоръчваме да оставите маслата и билковите мехлеми да попият в кожата поне един час след масажа за най-добри резултати.

След тайландски масаж имайте предвид, че мускулите и ставите са били натоварени и разтегнати. След тайландски масаж човек трябва да си почине и да пие много вода. Дълбочинният тъканен масаж е наистина добър за премахване на възлите от мускулите ви и може да бъде доста болезнен за ден или два след това. Въпреки това скоро ще започнете да усещате ползите и отново ще се чувствате релаксирани и с лекота в движенията.

Хората със следните здравословни състояния трябва да се консултират със своя лекар, преди да резервират тайландски масаж:
 • високо кръвно налягане
 • остеопороза
 • диабет
 • сърдечни заболявания
 • неврологични заболявания

Открийте Тайланд в сърцето на София.

Резервирайте своя масаж.