Menu

Отзиви за нашето студио

Александър Милан

Приятно място на удобна локация и любезен персонал. За първи път пробвах ток-сен масаж и останах изключително доволен. Нямам търпение да посетя студиото отново!

Арши Шарма

Всичко е чудесно. Много любезно те посрещат, обясняват, информират и предразполагат в обстановката.Препоръчвам на всеки да отдели час (или повече) от забързаното си ежедневие и да посети това място. В никакъв случай няма да съжалява. С удоволствие бих Ви посетила отново.

Лора Костова

Уникална и автентична тайландска атмосфера. Изключително доволна съм от арома тай масажа, масажистките и любезния и внимателен персонал. Със сигурност ще повторя. Мерси и до скоро!

Васил Карастоянов

Това е уникално място. Посрещането беше прекрасно, много учтиви и усмихнати момичета. Масажистките са невероятни професионалисти. Ще отида отново, преживяването и масажите са уникални...

Федерико Калтабиано

Аз съм активен спортист и намерих своето място за релаксация - THAIMOUT!

Джоана Гавентън

Страхотно изживяване, перфектно обслужване и масажът е просто перфектен. Силно препоръчвам!

Вие сте прекрасни! Благодаря за невероятния масаж и прекрасното отношение! Като човек, който посещава физиотерапевти за хронични болки в кръста и шията, усещам разлика в състоянието си само след масаж във вашето студио. Благодаря ви от сърце!

Силвена Джордан

Габриела Е.

Страхотни професионалисти! Масажът беше далеч по-различен от стандартните, характерни за Европа. Силно го препоръчвам!

Мартин Г.

Отлично обслужване! Много съм доволен от интериора, хигиената, персонала и масажите са наистина уникални и страхотни. Продължавайте с добрата работа!

Деница Филипова

Безспорно най-доброто място за тайландски масаж в София. ThaimOut разполага с невероятни тайландски масажистки, използващи традиционни методи. Интериорът е красив, чист и уютен.

Моник Хиндрик

Интензивен и полезен тайландски масаж. Изящно обзаведена локация. Препоръчвам!

Кристина Джоунс

Просто огромно благодаря на екипа, че беше толкова полезен! Страхотни масажисти със страхотно отношение. Определено ги препоръчвам на всеки, който търси висококачествени масажи.

Костя Калман

Страхотен масаж, много релаксиращ.

Открийте Тайланд в сърцето на София.

Резервирайте своя масаж.